Connect with us

Szabadügynök

Irány a címvédés – Rams FA-értékelő

A Rams viszonylag nyugodt piacot zárt, de amikor megmozdult, akkor az megrázta a ligát. A címvédő nem lett gyengébb, csak más, ráadásul még mindig van pénz költeni és jövőre sem lesz gondja a fizetési plafonnal. 

A Super Bowl mámort gyakran másnaposság követi, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy széthullik a csapat és a korábbi win now miatt nem nagyon van lehetőség nemhogy a szinten tartásra, de még a károk minimalizálására sem. Persze vannak kivételek: Tom Brady miatt a Bucs sztárjai kis túlzással már szinte fizetnek azért, hogy maradhassanak a csapatban és amúgy is mindenki szeretne a GOAT-tal küzdeni a bajnoki címért. Ezzel szemben a Packers annak ellenére, hogy legjobb esetben is az alapszakasz győztesek másnaposságában szenved, már évek óta küzd a fizetési plafonnal és sztárok leigazolásával / megtartásával.

Míg az NFC legjobbjának tartott csapata idén elveszítette a liga legjobb elkapóját, kénytelen volt kivágni a papíron legjobb pass rusherét és az egyetlen komolyabb lépése egy egyszezonos csoda linebacker visszaigazolása volt, addig a Bucs minden fontos emberét megtartotta és még igazolni is volt lehetősége. Igaz, ez már nem az a dream team, mint 2020-ban vagy 2021-ben, de alighanem a Tampa Bay szurkolói bizakodóbbak jelenleg.

Ha cinikusak akarnánk lenni, akkor mondhatnánk azt, hogy a Ramsnél senkit nem ütne szíven egy nagyobb visszaesés, hisz végre bajnokok lettek – ez innentől kezdve már örömjáték. Voltak is olyan szakértők és szurkolók, akik arra számítottak, hogy szétesik a világ minden pénzéért és draft cetlijéért összevásárolt álomcsapat, mert ez nem fenntartható, de az igazság az, hogy mindig van hely a fizetési plafon alatt és csak az nem tud igazolni, aki nem akar. Les Snead pedig eddig sem volt szívbajos és a Rams a látottak alapján abszolút ki akarja használni a Matt Staffordban és Aaron Donaldban lévő még két-három jó évet.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!