Connect with us

Szabadügynök

Stratégiai nyugalom – Lions FA-értékelő

Ugyan a Lionsnek lett volna pénze egy aktívabb és agresszívebb piacra, de ennek nem most volt itt az ideje. Megfontoltan, higgadtan, a hosszú távú célokat figyelembe vevő átigazolási politikára volt szükség és ezt sikerült is hozni – bár azért maradt némi hiányérzet. 

A Lions rosterén kifejezett sok a tehetség, de amíg az irányító kérdés nincs megoldva, addig értelmetlen zsákszámra igazolni a drágábbnál drágább játékos. Ezt azonban nem minden menedzsment látja be és ilyenkor szoktak a rossz csapatok rekordfizetéssel linebackereket, futókat és belső védőfalembereket igazolni, mert hogy majd a bottom 5-ös QB biztosan jobb lesz ettől.

Brad Holmes a csapat szerencséjére jól mérte fel a helyzetet és sikerült lehoznia egy szinte hibátlan piacot. A hibátlant persze itt érdemes kontextusba helyezni, mert egy átlagos NFL-szurkoló aligha kapná fel a fejét, ha meglátná az érkezők és a távozók listáját, de ez most még nem is baj.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!