Connect with us

Szabadügynök

Klárikám, ezek blöfföltek! – Packers FA-értékelő

A Los Angeles Rams Super Bowl sikere után azt várhattuk a Packerstől, hogy a győztes receptet másolva beáldozza majd a jövőt azért, hogy egy utolsó hadjáratot indítson Aaron Rodgers vezetésével a Lombardi-trófeáért. Úgy tűnt ez meg is valósul, aztán kiderült, hogy blöfföltek.

Nem volt egyszerű helyzetben a wisconsini franchise, hiszen nem csak a negatív cappel kellett foglalkozni a piac nyitásáig, hanem a kulcsjátékosok jövőjét illetően is komoly döntéseket kellett hozni, és az biztosra vehető volt, hogy legalább egy embertől kénytelenek lesznek elköszönni. Előbbivel elkezdték a várható mókolásokat, kiemelve Aaron Rodgers új szerződését, de Preston Smith is egy szerződéshosszabbítással szabadított fel pénzt. Randall Cobb lemondott 5 millió dollárról, míg Adrian Amos is belement a szerződése átstrukturálásába, 4,2 milliót felszabadítva a capből. Nem állt tehát rosszul ez az all in projekt, de végül egy csere minden törekvést lesöpört az asztalról.

Távozók

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!