Connect with us

Szabadügynök

Lehetett volna rosszabb is – Falcons FA-értékelő

A Falcons szinte lehetetlen helyzetben volt a piac nyitása előtt: adott volt egy roster, aminek nemcsak a minősége volt átlag alatti, de még kilóra sem nagyon voltak meg a játékosok. Paradox módon ráadásul pénz sem nagyon volt költeni, de ennek ellenére elég jó munkát végzett a menedzsment – vagy legalábbis lehetett volna rosszabb is.

A csapat 7 millió dollárral lépte túl a fizetési sapkát, amiből akár 37 millió dollárt is lehetett volna csinálni. Ugyanakkor ennek előzetesen csak akkor lett volna értelme, ha idén win now-ra mennek Arthur Smith-ék, aminek nem volt realitása. Aztán bekerült Deshaun Watson a képbe és majdnem a Falcons lett szakmailag az idei holtszezon egyik legnagyobb nyertese. Az irányító viszont inkább a Browns mellett döntött, ráadásul ez Matt Ryant sem érintette különösebben jól, így az előzetes várakozásokhoz képest teljesen más irányba kellett mennie a gárdának.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!