Connect with us

Hír

Végre a Rams, a Dolphins és a Raiders is sorra került a drafton

Rekord számú csapat volt első körös pick nélkül idén, de többeknek a második körben sem volt pickjük, három csapatnak pedig mindössze egy cetlije volt az első két napon.

A Rams az idei első köre a Lionsé volt a Matt Stafford csere miatt, illetve egy második- és harmadik körös picket adott tavaly Von Millerért. Így csak egy harmadik körös kompenzációs cetlije volt a csapatnak, a 3/104-es, amivel a guard Logan Bruss érkezett.

Tavaly volt egy olyan pillanat, amikor a Dolphinsnak két 2022-es első köre volt, de aztán az egyiket feláldozta a csapat Jaylen Waddle-re, míg többek között az idei első- és második körös cetlijét elküldte a Chiefsnek Tyreek Hillért. A két remek WR miatt végül csak 102. helyen választhatott a Miami, a szerencsés pedig a Georgia linebackere, Channing Tindall lett.

A Raidersnek is csak egyetlen pickje volt az első két nap, miután a 22. és 53. cetlit elküldte Davante Adamsért. Legközelebb emiatt csak a 86. helyen választhatott volna, de egy extra 5. körös választási jogért négy hellyel hátrébb mozgott, így végül a 90. helyen érkezett a támadófalember Dylen Parham.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!