Connect with us

Hír

Mi vár Ryan Tannehillre?

A Titans behúzta a class legtehetségesebb irányítóját, a sokak szerint top 10-es potenciállal rendelkező Malik Willist, így pedig kérdésessé vált Ryan Tannehill jövője a csapatnál. A kérdés már csak az, milyen lehetőségei vannak a csapatnak.

A Titans megtalálta Ryan Tannehill utódját

Tannehill szerződése még két évig érvényes. Idén 29 millió dollárt keresne és 38,6 millió dolláros cap hitje van, míg jövőre ezek a számok 27 és 36,6 millió, illetve el van még tolva 9,2 millió dollárnyi aláírási bónusz 2024-re. Kivágni idén nem lehet, de a csere már jobban elképzelhető, azzal 10,2 millió dollárt lehetne idén spórolni – viszont érdemes hozzátenni, hogy nem sok értelme lenne, mivel Willisnek jó eséllyel minimum egy év tanulásra szükség van.

A veterán QB távozásának 2023-ban lehet realitása, amennyiben Willis megfelelően fejlődik. Akkor már nincs különbség pénzügyileg, egy csere és a kivágás is 17,8 millió dollárt szabadítana fel  – persze sokkal célszerűbb lenne a trade.

Amit még érdemes megjegyezni, hogy nem csak Tannehill játéka indokolja az utódkeresést. A veterán játékos nyáron már 34 éves lesz, az eredeti szerződése lejártakort már a 36. évét foga taposni, így abszolút időszerű a jövőn gondolkozni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!