Connect with us

Szabadügynök

Nem mindenki akar győzni – Cowboys FA-értékelő

Az NFC szinte történelmi mélységben van a tehetségeket illetően, nagyjából 4-5 csapatnak van csak reális esélye a bajnoki címért küzdeni. A holtszezon előtt ezek közé tartozott a Cowboys is, de most már úgy tűnik, hogy Dallasban nem akarnak győzni.

A Packers gyengült, a 49ers lutri Trey Lance-szel, és bár a Buccaneers-Rams duó komolyan veszi ezt a Super Bowl dolgot, de ezzel együtt is nagyon jó esélye lett volna a Cowboysnak, hogy az NFC élére törjön. Persze nem volt könnyű helyzetben a franchise, akadt pár fontos szabadügynök, de egyrészt kinek nem, másrészt meg mindig van annyi hely a sapka alatt, hogy érkezzen még egy sztár. A Cowboys ezzel szemben sorra halmozta az érthetetlen döntéseket, és most jó eséllyel nem téved nagyot az, aki szerint Jerry Joneséknak nincs valós esélye a bajnoki címre.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!