Connect with us

Szabadügynök

Innentől már csak az ügyvédeken múlik – Browns FA-értékelő

A Browns rostere az egyik legjobb az egész mezőnyben és mindössze egy franchise irányítóra volt attól, hogy az egyik legnagyobb Super Bowl favorit legyen. A menedzsment nem is habozott és kihasználta az adódó lehetőséget, de a guillotine ott lebeg a franchise jövője felett és csak az ügyvédeken múlik, mennyire lesz ebből sikersztori.

A Cleveland közel 4 millió dollárral lépte túl a fizetési plafont (Davis Njoku franchise tagével és Amari Cooper fizetésével együtt), ugyanakkor minimális áldozattal lehetett volna 40 millió dollárt felszabadítani, ami mindenre is elég lett volna. Ehhez képest a csapat ahelyett, hogy a jövőbe fektetett volna, inkább a radikális és helyenként érthetetlen megoldások mellett tette le a voksát.

Én arra számítottam, hogy Jarvis Landry ki lesz vágva, mert egyszerűen nem éri meg azt a 15 millió dollárt, amit fel lehetett a lépéssel szabadítani. Emellett Case Keenum kivágásában, illetve Denzel Ward új szerződésében láttam spórolási potenciált. Előbbi jött, ráadásul még egy hetedik körös picket is kapott érte a csapat a Billstől, utóbbi viszont egyelőre még nem történt meg. Helyette ki lett vágva két kezdő támadó.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!