Connect with us

Hír

Rodgers nem lesz ott az önkéntes edzéseken

Aaron Rodgers ugyan aláírta a három évre szóló $150 milliós hosszabbítását, ez azonban nem jelenti azt, hogy minden edzésen részt venne a holtszezonban. Tom Silverstein (Milwaukee Journal Sentinel) információi szerint ugyanis a veterán irányító várhatóan nem lesz ott a Packers önkéntesnek titulált edzésein és foglalkozásain a holtszezonban. A júniusi kötelező minitáborban már ott lesz, de előtte nem várható a jelenléte.

Rodgers tavaly az edzőtábor előtti teljes időszakot kihagyta, ennek ellenére lett MVP zsinórban másodjára, tehát a Packers vezetőségének és szurkolóinak nem igazán kell aggódnia amiatt, hogy nem lesz formában, tavaly is eledzegetett magában és nem lett semmi probléma. Az egyetlen aggálya az lehet a csapatnak, hogy most már nem lesz ott Davante Adams a keretben, így Rodgersnek ki kellene alakítani a kémiát a többi elkapóval, főleg hogy várhatóan új arcok is érkeznek majd a draftról.

Előnye az egésznek, hogy Jordan Love-ot tovább értékelheti a csapat, több lehetőség jut neki az edzések során – a CEO Mark Murphy úgyis arra panaszkodott, hogy nem láttak még belőle eleget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!