Connect with us

Hír

A tulajok már számolják a szavazatokat, hogy elvegyék Dan Snydertől a Commanderst

A tulajdonosok jövő héten összeülnek átbeszélni pár ligával kapcsolatos dolgot, és ugyan a Commanders tulajdonosának, Dan Snydernek a kiszavazása nincs a hivatalos programpontok közt, egyes franchise-ok vezetői a háttérben azon munkálkodnak, hogy megszerezzék a kellő szavazatokat és Snydert a fővárosi csapat eladására kényszerítsék – írja a USA Today.

Az egyik tulajdonos névtelenül azt nyilatkozta, hogy mindenkinek elege van már Snyderből és nem csak egy dologról van szó körülötte, hanem sorozatos problémákról. Snyder egyébként nem lesz ott a tulajdonosi találkozón, hiszen jelenleg hivatalosan nem ő, hanem felesége irányítja a franchise-t, miután toxikus munkakörnyezet és szexuális zaklatások miatt eltávolították a napi feladatok mögül – habár állítólag így is ő irányít a háttérből.

Áprilisban aztán olyan vádak is napvilágot láttak, hogy a csapat elrejtett bevételeket a liga elől, amit a közös kasszába kellett volna befizetni. Ez pedig akár az utolsó szög is lehetett Snyder koporsójában.

A tulajok már nagyon frusztráltak Snyderrel, és egyikük névtelenül azt mondta, hogy már a háttérben számolják a szavazatokat, hogy vannak-e elegen, hogy eltávolítsák a Commanders tulajdonosát a helyéről és a csapata eladására kényszerítsék. Ehhez egyébként a szabályok szerint 24 szavazatra van szükség, azaz a liga háromnegyedére.

Ha erre sor kerül, akkor Snydernek azért annyira nem kell szomorkodnia, hiszen gazdagabb lesz többmilliárd dollárral. A Broncost idén várhatóan 4,5 – 5 milliárd dollárért adják el, és ennyit a washingtoni franchise is érhet, akár többet is egy piaci szakértő szerint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!