Connect with us

Hír

A tulajok már számolják a szavazatokat, hogy elvegyék Dan Snydertől a Commanderst

A tulajdonosok jövő héten összeülnek átbeszélni pár ligával kapcsolatos dolgot, és ugyan a Commanders tulajdonosának, Dan Snydernek a kiszavazása nincs a hivatalos programpontok közt, egyes franchise-ok vezetői a háttérben azon munkálkodnak, hogy megszerezzék a kellő szavazatokat és Snydert a fővárosi csapat eladására kényszerítsék – írja a USA Today.

Az egyik tulajdonos névtelenül azt nyilatkozta, hogy mindenkinek elege van már Snyderből és nem csak egy dologról van szó körülötte, hanem sorozatos problémákról. Snyder egyébként nem lesz ott a tulajdonosi találkozón, hiszen jelenleg hivatalosan nem ő, hanem felesége irányítja a franchise-t, miután toxikus munkakörnyezet és szexuális zaklatások miatt eltávolították a napi feladatok mögül – habár állítólag így is ő irányít a háttérből.

Áprilisban aztán olyan vádak is napvilágot láttak, hogy a csapat elrejtett bevételeket a liga elől, amit a közös kasszába kellett volna befizetni. Ez pedig akár az utolsó szög is lehetett Snyder koporsójában.

A tulajok már nagyon frusztráltak Snyderrel, és egyikük névtelenül azt mondta, hogy már a háttérben számolják a szavazatokat, hogy vannak-e elegen, hogy eltávolítsák a Commanders tulajdonosát a helyéről és a csapata eladására kényszerítsék. Ehhez egyébként a szabályok szerint 24 szavazatra van szükség, azaz a liga háromnegyedére.

Ha erre sor kerül, akkor Snydernek azért annyira nem kell szomorkodnia, hiszen gazdagabb lesz többmilliárd dollárral. A Broncost idén várhatóan 4,5 – 5 milliárd dollárért adják el, és ennyit a washingtoni franchise is érhet, akár többet is egy piaci szakértő szerint.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-05-22 19:03

Arra kell leginkább vigyáznia, hogy ki ne derüljön, hogy orosz. Mert akkor eladatják a klubbot vele de a pénz nem tarthatja meg.

frankovics.andras
frankovics.andras
2022-05-22 10:58

Egy jó úton haladó, már-már contender, jó (jobb felében lévő) kultúrával rendelkező csapat vs egy legalább 10 (20) éve gáz vezetéssel rendelkező, bizonyítottan toxikus környezettel, “fejlődő” csapattal, rakás bírósági üggyel? Én az utóbbiért fizetnék többet… 😃

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x