Connect with us

Draft

Akkor már megint tökéletes a keret – Buccaneers draftértékelő

Amikor Tom Brady visszavonult, akkor a Bucs nagyon rosszul nézett ki: nemcsak, hogy kellett egy új irányító, de a roster is tele volt lyukakkal. Aztán a veterán QB visszatért (jó eséllyel Bruce Arians menesztése árán), majd őt követte Ryan Jensen és Carlton Davis, Chris Godwin kapott egy új szerződést, majd sikerült megszerezni Shaq Masont. Hirtelen alig maradt hiányposzt, és még azt is sikerült betömni a drafton.

A Bucs már a draft előtt megkötötte az idei év egyik legjobb cseréjét, amikor egy ötödik körös pickért megszerezte a Patriotstól a ligaelit guard Shaq Masont. Így Ryan Jensennel kiegészülve továbbra is minimum top 5-ös támadófal van Tampában, ráadásul mindössze egy jobb LG-re vannak a dobogó tetejétől. Emellett még a tight end posztra fért volna rá az erősítés, mert Cameron Brate inkább csak átlagos, mint jó, bár ha Rob Gronkowski visszatér, akkor rövid távon itt sem lesz probléma.

Carlton Davis újraigazolása után a kezdő CB-sor is rendben van, a tavalyi első körös Joe Tryon-Shoyinka átveheti Jason Pierre-Paul helyét a szélen, a korábban a Patritosban is megfordult Logan Ryan meg Antoine Winfield párjaként a safety-sor stabilitását biztosíthatja, így azonnali erősítés csak a védőfal közepére kellett a kiöregedett Ndamukong Suh helyére. Persze hosszabb távon azért érdemes figyelni a CB-posztra (Jamel Dean szerződése lejár és amúgy is vékony a poszt Tampában), Logan Ryan sem hosszú távú megoldás, de ha csak az idei évet nézzük, egyértelműen három posztra kellett koncentrálnia a csapatnak – és ezt meg is tette.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!