Connect with us

Draft

Az újjáépítés megkezdődött – Falcons draftértékelő

Deshaun Watsont nem sikerült hazacsábítani, Matt Ryan így menni akart, a Falcons tehát belekezdett egy újjáépülésbe, aminek ideje volt már. A fizetési sapkával hadilábon álltak (állnak még mindig, majd jövőre rendben lesznek), a keret nagyon lyukas volt, úgyhogy minimum reménysugárként, de akár igazi megmentőként is érkezhetett a 2022-es NFL Draft, ahol posztokat tekintve nagy hülyeséget nehéz lett volna csinálni, és az atlantaiak elég jó kis classt is hoztak össze. 

A Falconsnál igazából a kezdőben nem sok poszt volt megoldva hosszú távon. Ilyen volt az LT, a C és az RG a támadófalból, plusz a TE és az RB még az offense-ben, a védőknél pedig gyakorlatilag mindössze három biztos pont volt (Jarrett, Jones, Terrell), mindegyik egységben elfért az erősítés (rövid távon CB nem kellett, de Terrell mellett ott sincs hosszú távú fix megoldás). Így tehát bármilyen irányba lehetett mozogni, ráadásul nem is feltétlen kellett azonnali erősítés mindenhová, hiszen a Falcons nem idén akar nyerni (nem is tudna). Így tehát annyi volt a csapat dolga, hogy ne húzzon ordas nagy reacheket és valamennyire azért a pozíciós értékre is figyeljen.

1/8 Drake London, WR, USC

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!