Connect with us

Draft

Ez akár nagyon jó is lehet – Chargers draftértékelő

A Chargers kerete a szabadügynökpiac után simán top 10-es lett, így gyakorlatilag bármit csinálhatott a drafton. Végül egy elég sajátos filozófia mellett döntött a csapat, a legmagasabb pickekkel érkezett instant kezdő, luxuspick és a jövőnek szóló választás is, hogy aztán, mint aki jól végezte a dolgát, az utolsó választásokat elszórakozza. A koncepció furcsa, de ideális esetben akár nagyon jól is elsülhet.

A csapat támadósora már tavaly is kiváló volt, és ha valamire fogni kellett a rájátszásról való lemaradást, akkor az a védelem volt. A safety-soron kívül minden posztra kellett az erősítés, a Chargers menedzsmentje pedig kicsapta az asztalra, amit ki kellett és egy nevek alapján brutális védelmet rakott össze:

  • áron alul érkezett a labdamágnes corner JC Jackson,
  • egy második körös cetliért Chicagóból Los Angelesbe költözött az elit pass rusher Khalil Mack,
  • a védelem gyenge pontjának számító belső védőfalba három játékos is jött, köztük Sebastian Joseph-Day és Austin Johnson,
  • illetve azóta a slot corner Bryce Callahan és a linebacker Kyle Van Noy is Charger lett.

A védelemben így papíron nincs egyetlen hiányposzt sem a linebackeren kívül (amit meg Brandon Staley-ék nem értékelnek túl magsra), tehát gyakorlatilag csak a támadófalra kellett extrán odafigyelni (illetve egy harmadik számú elkapó is elfért volna). Ez utóbbi meg úgy néz ki, hogy duplán sikerült.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!