Connect with us

Hír

Antonio Brown a Steelersből szeretne visszavonulni

Antonio Brownt az alapszakasz utolsó hetében tette ki a Buccaneers, miután a Jets elleni meccs közben nagy csinnadrattával levonult a pályáról. Azóta nem igazán lehetett hallani egy csapat érdeklődéséről sem, főleg hogy Brown is kijelentette, hogy addig nem műtteti meg a bokáját, amíg el nem köteleződik iránta egy csapat.

Nos, lehet már nem is akar focizni az egykoron kiváló WR, ugyanis arról írt a Twitteren, hogy a Steelersből szeretne visszavonulni, majd utána a válaszokat látva tisztázta, hogy nem játszani akar Pittsburghben, csak onnan visszavonulni.

Hogy ezek már a közeli tervei és idén akar egy egynapos szerződéssel visszavonulni, vagy ez csak egy későbbi terv, azt nem tudni. És az is könnyen lehet, hogy nem válik valóra ez az álma. Nem volt ugyanis túl békés a távozása a csapattól, 2018-ban nem jelent meg a Steelers utolsó alapszakaszmeccsén a Bengals ellen, aztán a holtszezonban kritizálta a csapatot és Ben Roethlisbergert is, kikényszerítve az elcserélését.

Ez meg is történt, de a Raidersnél csak még több fejfájást okozott a sisak-mizériájával és a lefagyasztott lábával, így egy snapet sem játszott a csapat színeiben. Aztán a Patriotsban szerepelt egy rövid ideig, de onnan a családon belüli erőszakos vádja miatt küldték el. Aztán Tampában Super Bowlt tudott nyerni Tom Brady oldalán, de tavaly az utolsó előtti fordulóban levonult a pályáról és gyakorlatilag felmondott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!