Connect with us

Hír

HIVATALOS: A Buccaneers elküldi Antonio Brownt

A Buccaneers ma hivatalosan is meneszti az elkapó Antonio Brownt – írja Adam Schefter. Bruce Arians már a vasárnapi mérkőzést követően is megmondta, hogy AB többé nem a csapat tagja, de ez csak most válik hivatalossá.

Vélhetően azért várt a kirúgással a Buccaneers, hogy másik csapat ne igazolhassa le Brownt a rájátszásra, de miután az elkapó bejelentette, hogy kés alá fekszik és idén már nem játszik, így nem maradt akadálya a menesztésnek.

AB és ügynöke egyébként még múlt héten megkérte a Buccaneers vezetőségét, hogy fizessék ki neki a 2 millió dolláros ösztönzőjét (amit nem teljesített), de Jason Licht general manager erre nemet mondott.

A Buccaneers viszont továbbra is állítja, hogy a mérkőzés egyetlen pontján sem jelezte Brown, hogy nem tudja folytatni a játékot. Állításuk szerint a csapat a hét folyamán többször is el akarta küldeni egy független orvoshoz, de a játékos ebbe nem egyezett bele.

Adam Schefter arról is beszámolt, hogy Antonio Brownt a Jets elleni meccs félidejében le kellett nyugtatni, mert kiakadt, hogy nem kap elég targetet. Erre erősített rá Bruce Arians is, aki a mai sajtótájékoztatón azt mondta, hogy Brown azért nem volt hajlandó visszamenni a pályára, mert nem kapott elég labdát, és ezért mondta neki, hogy takarodjon.

 

Brown az éjszaka folyamán adott ki közleményt, ahol elmondta a sztorit az ő oldaláról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!