Connect with us

Hír

Az NFL a héten kihallgatja Deshaun Watsont

Úgy tűnik, hogy a végéhez közeledhet a Deshaun Watson saga, ugyanis az NFL illetékesei a héten kihallgatják a Browns irányítóját – írja az ESPN. Ez a legtöbb esetben azt jelenti, hogy a liga nyomozása a végéhez közeledik. A kérdés ezután csak az lesz, hogy az NFL kiosztja-e az eltiltását azelőtt, hogy a polgári pereknek eredménye lenne – ami viszont könnyen lehet, hogy csak jövőre lesz.

Watsont továbbra is 22 nő perli szexuális zaklatással és ehhez kapcsoló vádakkal. Ugyan folynak a meghallgatások, de ez nem egy túl gyors folyamat. A várakozások szerint – hacsak peren kívül meg nem egyeznek a felek – jövő tavaszig nem lesz ítélet az ügyben. Azt már tudjuk, hogy bűnügyi vonalon nem emeltek vádat Watson ellen, azonban ez nem jelenti feltétlen azt, hogy az irányító ártatlan is lenne.

A Browns idén három első körös draft picket (és 3-4. körös cetliket) adott a Texansnak Watson játékjogáért, a QB emellé kapott egy öt éves, $230 millió dolláros teljesen garantált szerződést is, amikért a clevelandi franchise-t elég sok kritika érte a közösségtől.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2022-05-17 10:35

Jets szemszögből azt mondom, remélem, min. 2 meccses eltiltást kap :D

Staten Island
Staten Island
2022-05-17 07:32

Valamelyest könnyítene az helyzet megítélésén, ha még idén letudná a büntetést (valamint ha komolyan vennék az ügyet és nem úszná meg 10 meccs alatt), mert a Browns jelenleg contender és nem kicsit lenne fura ha SB-t nyernének, miközben az ügye ott lóg a levegőben. Szétszedné a közvélemény. Csak akkor meg nézhetnénk Brissettet a főműsoridős meccseken.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x