Connect with us

Minden ami NFL

Átalakul a WR piac?

Az idei holtszezon egyik fő sztorija az volt, hogy top elkapók cseréltek csapatot: Tyreek Hill, Davante Adams, AJ Brown (+Marquise Brown). Vajon egy egyszeri őrült évről van szó, vagy trend lesz ebből? Átalakul a WR piac? Hogyan fog kinézni a csapatok stratégiája a jövőben az elkapókat illetően? 

Ha megnézzük ezeket a cseréket, nagyrészt azt látjuk, hogy egy sztárirányító, vagy nagyon sokat kereső irányító mellől lett elcserélve a sztárelkapó egy fiatal és ezáltal olcsó QB mellé. Oké, Tannehill nem sztár, de konkrétan a legmagasabb a cap hitje idén. Oké, Carr nem fiatal már, de 20 millió alatt van a cap hitje (ami nem kevés, de nem is óriási), és Adams a legjobb barátja a világon, szóval itt érti az ember a kis kivételt.

Így lesz akkor a jövőben is? A top veterán irányítóval rendelkező csapatok úgy gondolkodnak majd, hogy ilyen QB-val akkor is sikeresek lesznek, ha nincs igazi sztárelkapójuk, így a nagy pénz kiosztása előtt inkább elcserélik őket, aztán megoldják majd olcsóbb és fiatalabb opciókkal? Az újonc szerződésen lévő irányítók csapatai pedig azzal számolnak majd, hogy mindenképp ki kell deríteniük, mi lakozik a fiatalban, így megadnak számára minden lehetséges segítséget, így ők fognak cserélni a nagy pénzért sóvárgó WR-ekért? Nos, az idei holtszezon mindenképp erre enged következtetni, és egyébként a logika is ezt mondatja velünk.

Fiatal irányítós gondolkodás

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!