Connect with us

Draft

Az egész beáldozva Tyreek Hillre – Dolphins draftértékelő

Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy a Dolphins ebben az évben nem a draftról lesz erősebb, szinte az összes pickjüket elcserélték és ezzel az idei classt gyakorlatilag kihagyták. Így pedig nem a legegyszerűbb draftértékelőt írni hozzájuk.

Nézzük meg, pontosan miért nem voltak pickjei a csapatnak.

Pár pillanat erejéig két első körös pickkel is rendelkeztek 2022-re, azonban a Trey Lance csere után gyorsan adtak egyet az Eaglesnek, hogy a top6-ban maradjanak és kiválaszthassák Jaylen Waddle-t tavaly. A 49erstől kapott első körös cetlit pedig Tyreek Hillre áldozták be, és még egy második- és egy negyedik körös picket is küldtek idén a Chiefshez. A saját harmadik körös pickjüket még tavaly adták oda a Giantsnek, hogy felmozoghassanak a támadófalember Liam Eichenbergért, így az első három körben öt helyett csak egyszer választhattak, méghozzá a 102. helyen a 49erstől Trey Lance-ért kapott cetlivel.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!