Connect with us

Draft

Willis sem menti meg – Titans draftértékelő

A Titans talán az elmúlt napok legnagyobb meglepetéseit szolgáltatta számunkra. Nem feltétlenül az A.J. Brown trade miatt, de még csak nem is  Willis draftolása miatt. Hanem amiket képviselt ezekkel a tranzakciókkal. A tavalyi AFC első helyezettje ugyanis ezzel félig-meddig átadta a stafétát a jövőnek, pedig még lehetett volna puskapor a jelennek is.

Az első kör közepén egymás után robbantak a bombák, amikor Marquise Brown mellett A.J. Brownt is elcserélte a csapata. Ugyan voltak pletykák arra vonatkozóan, hogy a fiatal elkapó és a Titans között nem haladnak jól a tárgyalások, mégis derült égből villámcsapásként érte a közvéleményt, hogy a draft közepén egy első és egy harmadik körért az Eaglesbe küldték Vrabelék.

Nem igazán tudok napirendre térni afelett, hogy ez a Titansnek miért volt jó, még akkor sem, ha az éves 25 millió dolláros fizetés nem kevés, amit az Egalestől kapott a sztár WR. Ugyanakkor egyrészt a hírek szerint ennél valamivel kevesebbért is maradt volna Brown, csak a Titans nem akart 20 milliónál többet adni neki. Másrészt pedig ha van egy ligaszinten top5 elkapód és győzni akarsz, akkor márpedig megpróbálod megfizetni. A Titans úgy döntött, nem most akar győzni.

1/18 — Treylon Burks, WR, Arkansas

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!