Connect with us

Draft

A védelem nyeri a bajnokságot – Packers draftértékelő

Megint megcsinálta Gutekunst. A Packers general manageri pozícióját 2018 óta betöltő Brian továbbra sem hazudtolja meg magát és tartja azt az elvét, hogy a kiemelkedő tehetségeket a védelembe kell hozni, a támadósor erősítésére pedig a sok kicsi sokra megy elvet követi.

Egyfelől nevezhető sikeresnek az elképzelése, hiszen mióta ő a csapat elsőszámú döntéshozója, nem draftolt bust védőt az első körben (Jaire Alexander 2018, Rashan Gary és Darnell Savage Jr. 2019, valamint Eric Stokes 2021). Az egyetlen általa draftolt támadóról (Jorden Love 2020), pedig lehet, hogy sose derül ki, mire is lehet képes zöld-sárga mezben. Hatalmas elkapóhiány ide, lyukas támadófal oda, ezúttal is két védő érkezett a korai pickekkel és a támadósort csak a második naptól kezdve erősítette.

1/22 Quay Walker, LB, Georgia

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!