Connect with us

Hír

Jarvis Landry mindössze 3 millió dolláros fizetést kap a Saintstől

Ahhoz képest, hogy Jarvis Landry pár hónapja még 20 millió dolláros fizetést szeretett volna, most beérte ennek a hetedével: a remek elkapónak mindössze 3 millió dolláros alapfizetése lesz idén, írja több forrás. Ösztönzőkkel egyébként ezt megduplázhatja, de csak akkor, ha bejut a csapattal a rájátszásba.

A Browns korábbi elkapója 250 ezer dollár lesz gazdagabb 55 elkapás után, ami 500 ezerre nő 65- és 1 millióra nő 75 elkapás után. Emellett kap még 500 ezer dollárt, ha legalább öt TD-t szerez, illetve ugyanennyi jár akkor, ha a snapek legalább 48,5 százalékán a pályán van. Emellett rájátszással aktiválódó ösztönzője is van, bár ez leginkább a csapaton múlik: extra 500-500 ezret vihet haza 60+ elkapás és 600+ elkapott yard yard után, HA a Saints bejut a rájátszásba.

Tehát 75 elkapás, 600 yard és öt TD, illetve PO-részvétel kell ahhoz, hogy 6 millió dollár kerüljön a bankszámlájára. A 75 elkapás a nyolc profi szezonjából hatszor összejött, 600+ yardja hétszer volt, az 5+ TD viszont csak háromszor jött össze, rájátszásba pedig mindössze kétszer jutott. Nem lehetetlen, de nem is egyszerű a kihívás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!