Connect with us

Hír

Diontae Johnson új szerződést akar, de nem valószínű, hogy kap

Diontae Johnson szerződése utolsó évébe lépett, és mint korábbi harmadik körös játékos, csak 2,79 millió dollárt keresne idén. Ezzel természetesen nincs megelégedve a 26 éves elkapó, emiatt az OTA-któl is távol marad (via), ugyanakkor nem valószínű, hogy a Steelers adja majd meg neki, amit akar.

Johnson jelenleg egyértelműen a csapat legjobb elkapója, a piacon akár egy 18-20 millió dolláros szerződést is kaphat, ennyit viszont a Steelersnek nem ér (és ennyire nem is jó). Valószínűleg fog ajánlatot kapni csapattól, de az közelebb lehet a 12-14 millióhoz – vagy talán még ezt az összeget sem ér el. A Pittsburgh-nek ugyanis ott a 2020-as második körös Chase Claypool, illetve az idei draft második körében érkezett George Pickens, a negyedikben pedig Calvin Austin – a mélység soha nem árt, de ilyen befektetések után aligha akar még komoly pénzeket elkölteni a csapat. (Még ha amúgy meg is tehetné, 2023-ban jelen állás szerint 55 millió dolláros cap space áll majd a csapat rendelkezésére.)

A Steelers egyébként jelezte, hogy a hagyományokhoz híven csak a szezon első fordulójáig foglalkozik a menedzsment a pénzügyekkel. Ha addig nem fog Johnson új szerződést kapni, akkor szinte garantáltan tesztelni fogja a piacot 2023-ban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!