Connect with us

Hír

Josh McDaniels: Nem vagyok Bill Belichick és nem is tudok olyan lenni

Leszámítva azt a három évet, amíg épp nagyon megégett Denverben és St. Louisban, Josh McDaniels  egész profi karrierjét New Englandban töltötte és összesen 18 éven keresztül dolgozott együtt Bill Belichickkel. Az elvárások még mindig óriásiak vele szemben, de a Raiders új főedzője már most próbálja nyugtatni a kedélyeket.

“Úgy érzem, hogy sokat tanultam az elmúlt években és most már jobban értem, hogy mi a szerepem és hogyan tudom jobban végezni a dolgomat. De nem vagyok Bill Belichick és nem is tudok olyan lenni. Én csak megpróbálok önmagam lenni és remélhetőleg jó vezetője leszek a csapatnak”

– nyilatkozta McDaniels (via PFT).

A 46 éves főedző 2001-ben került a ligába, mint a Patriots egyik személyi asszisztense. Két évig dolgozott a védelemmel, majd QB-edző lett, 2006 és 2008 között pedig ő volt a New England támadókoordinátora. Ezt követően nevezte ki a Broncos, de mindössze 1,5 év után menesztették. 2011-ben a Rams alkalmazta OC-ként, majd visszatért a Patriotshoz, ahol egészen 2021-ig dolgozott támadókoordinátorként, most pedig a Raidersben bizonyíthatja, hogy tényleg tanult a korábbi hibáiból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!