Connect with us

Hír

Drew Brees visszatér?

Elképzelhető, hogy a legendás irányító, Drew Brees visszatér a pályára? A jelek szerint igen, ugyanis ő maga vetette fel ezt a lehetőséget Twitteren, amikor a jövőjéről írt.

Először arra derült fény a New York Post jóvoltából, hogy a korábbi Saints QB egy év után otthagyja az NBC-t, ahol stúdiós elemzőként dolgozott, hiszen ha már ilyesmi karrierben gondolkodik, akkor inkább NFL-szakkommentátor szeretne lenni, Chris Collinsworth hosszabbításával pedig erre jó ideig nem sok esélye lenne a csatornánál. Brees egyébként a Notre Dame meccsein volt szakkommentátor, de ezek szerint ennél többet szeretne.

Ezután pedig Brees is megszólalt a Twitteren. Először azt írta, hogy Jarvis Landry és Tyrann Mathieu leigazolása után neki is kedve támadt játszani. Utána pedig azt, hogy egyelőre nem tudja, mit hoz számára a jövő, még nem döntött erről. Lehet hogy marad az NBC-nél, lehet hogy ismét focizik, lehet hogy az üzletre és a filantrópiára fókuszál, lehet golfozik, lehet a gyerekeit edzi, bármi elképzelhető még.

Nem gondolnánk, hogy ezek közül a foci lenne a legvalószínűbb, hiszen a 43 éves irányítónak nemrég volt vállműtétje, és utolsó szezonjában egyébként sem nézett már ki úgy a játéka, mint fénykorában – vagy mint egy átlag feletti kezdőnek.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-05-16 13:31

Ideide! Még az is lehet, hogy az egy év rehab jót tett a vállának, de ha mégsem, akkor is jó lenne Filcnek egy zseniális mentor.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x