Connect with us

Hír

Melvin Ingram a Dolphinshoz igazolt

A Dolphins leigazolta Melvin Ingramet, írja Jordan Schultz. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de jó eséllyel 4,4 millió dollárnál többet fog keresni.

A Chiefs Melvin Ingramet, míg a Ravens Justin Houstont foglalta le magának

A karrierje során már 51 sacket és 119 QB hitet jegyző Ingramre UFA-tendert tett korábban a Chiefs, aminek az volt a lényege, hogy amennyiben a pass rusher nem ír alá egy másik csapathoz július 22-ig, akkor utána már csak a tendert adó csapattal tárgyalhat. Ebben az esetben a játékos fizetése 10 százalékkal nő az előző évhez képest, ami Ingram esetében 4,4 millió dollárt jelentett volna – hacsak nem akart minden áron lelépni Kansas Cityből, akkor alighanem ennél az összegnél többet ajánlott neki a Dolphins.

A Chiefs egyébként így is jól járhatott, ugyanis a 33 éves pass rusher a tender miatt beleszámít a kompenzációs pickek formulájába, ami egy 6-7. kört érhet jövőre. A Dolphinsnál ennek nem volt jelentősége, a sok korábbi igazolás miatt úgy sem kapott volna semmilyen extra cetlit.

A Dolphins oldaláról annyiban érdekes az igazolás, hogy úgy tűnt a kezdő pass rusher duója megvan a csapatnak az idén hosszabbítást kapó Emmanuel Ogbah és a tavalyi első körös Jaelan Phillips személyében (plusz ott volt harmadiknak Andrew Van Ginkel), így viszont utóbbinak kevesebb játékidő juthat majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group