Connect with us

Hír

A Browns és a Raiders is érdeklődik Ndamukong Suh iránt

Az egyik legnagyobb név a piacon az ötszörös Pro Bowler és háromszoros All-Pro védőfalember Ndamukong Suh, aki az utóbbi három évet Tampa Bayban töltötte. Legutóbb arról írtunk, hogy Suh-t a Buccaneers nem igazán akarja újraigazolni, azonban most Brad Stainbrook (247Sports) arról számolt be, hogy a Bucs is azon három csapat közt van, amely érdeklődik a DT iránt. A másik kettő pedig a Cleveland Browns és a Las Vegas Raiders.

Suh Browns Raiders Buccaneers

A korábbi 1/2-es játékos fénykorában egyértelműen top5-ös belső védőfalember volt, azonban ezek az idők már elmúltak, jelenleg már nem emelkedik ki a társai közül. Most sem egy rossz játékos, de nem is igazán jó már, így a tavalyi $9 milliós fizetését jó eséllyel nem fogja megkapni új csapatától. Mindenesetre számítani lehet rá, hiszen egész 12 éves karrierje során csak két meccset hagyott ki.

A Brownsnál és a Raidersnél is elfér a segítség a fal közepén. Előbbinél Taven Bryan, Sheldon Day, Jordan Elliott és az újonc Perrion Winfrey található a poszton (egyértelműen ez a leggyengébb pontja a csapatnak), utóbbinál Bilal Nichols, Johnathan Hankins, Vernon Butler, Andrew Billings, illetve két harmadik napos újonc, Neil Farrell és Matthew Butler.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group