Connect with us

Draft

Kerge csere-bere – Vikings draftértékelő

Viszonylag kényelmes helyzetből várta a draftot a Vikings, mert ugyan nem a top10-ben húztak, de várható volt, hogy néhány blue chip közeli tehetség lecsúszhat hozzájuk, főleg az elkapó rush miatt. Ez meg is történt, de ők mégsem éltek a lehetőséggel.

Nehéz belőni a Vikings igazi erősségét, mert bár egyértelműen nem kész a csapat, azt se lehetne mondani, hogy rengeteg hiányposztjuk van. Az a kevés azonban talán elég jól belőhető, így a tizenkettedik választáshoz érkezve mindenki tudta azt a pár lehetőséget, amire elhasználhatták volna ezt a magas picket.

Ők mégis úgy döntöttek, hogy egyik lecsúszó játékos sem tetszik nekik (például Johnson, Hamilton), hanem hátratrade-eltek az első kör legvégére. Már maga a kicsere is meglepetés volt számomra, de az szerintem teljesen indokolatlan, hogy egy csoportriválissal, a Lionsszal cseréltek, ráadásul nem is volt durva az ellenérték.

Jöhet mindenki, mindenféle value charttal, de amikor több blue chip játékos is benn a poolban és az összes irányító is (és olyan csapat jön, akinek nincs irányítója), akkor igenis nagyon jól legomboljuk az ellenfelet. Ehhez képest a Vikings kapott egy magas második és harmadik kört, de adott is egy másodikat. Nálam ez nem egy olyan ellenérték, amiért például egy Hamiltonról lemondok.

1/32 — Lewis Cine, S, Georgia

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!