Connect with us

Hír

Matt Corral: Olyan mentalitással készülök, hogy én legyek a kezdő

A Panthers QB-helyzete nem egyszerű, bár állítólag már tovább nem fog bonyolódni egy veterán érkezésével (bár Matt Rhule egy pénteki nyilatkozatban már ezt sem zárta ki). Így jelenleg a harmadik körös Matt Corral és Sam Darnold között dőlhet el a kezdő QB posztja, és bár egyelőre az utóbbi a favorit, de az újonc sem úgy készül, hogy csere lesz.

A Panthers irányítót draftolt, mert elakadtak a Baker Mayfieldet érintő tárgyalások a Brownsszal

“Ha ismerem a playbookot, akkor kész leszek pályára lépni és egyértelműen olyan mentalitással készülök, hogy én legyek a csapat kezdő irányítója”

– mondta Corrall a csapat weboldala szerint.

Matt Rhule korábban azt nyilatkozta, hogy Corral kap esélyt a bizonyításra és nincs kikötve, hogy mindenképp Darnoldnak kell kezdeni. Ami nem meglepő, ugyanis a Jets korábbi 1/3-asa tavaly 59,9 százalékos pontossággal 2527 yardot, kilenc TD-t és 13 INT-t passzolt 12 meccsen.

Az NFL egyébként berakta az első hétre a Panthers és a Browns összecsapását, talán titkon bízva abban, hogy Mayfield mégis Carolinában köt ki. A draft során is voltak erről tárgyalások, de akkor nem sikerült megegyezni az ellenértéken és az irányító fizetésének elosztásán – érdeklődés azonban mindenképp volt és ezek szerint akár még lehet is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!