Connect with us

Draft

Minden Davante Adamsen múlik – Raiders draftértékelő

A Raiders teljesen új menedzsmenttel és filozófiával vágott neki az idei szezonnak, ami egyrészt a régi rezsim embereinek eltakarítását jelentette, másrészt az új koncepció alapköveinek megtalálását. Gyakorlatilag mindkét feladatot letudta a csapat már a draft előtt, így április végére már csak a kötelező maradt.

A Las Vegasnak nem volt idén sem első-, sem második körös pickje, azt ugyanis a csapat elpostázta a Packersnek a top 3-as elkapó Davante Adamsért cserébe (aki kapott is egy évi 28 millió dolláros szerződést). Emellett a gárda hosszabbított az irányító Derek Carral és az edge rusher Maxx Crosbyval, illetve leigazolta a korábbi Cardinals és Patriots pass rusher Chandler Jonest. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez a négy játékos a jelenlegi Raiders alfája és ómegája, pláne úgy, hogy értük nem csak pénzről, de két top 50-es tehetségről mondott le a menedzsment.

Egy nagyon jó classban ez akár még necces is lehetne, de látva az idei felhozatalt és a csapatok viselkedését, szerintem nem kérdés, hogy a Raiders megnyerte az Adams-cserét. Konkrétan nem tudok két olyan játékost mondani, akit a 20. és 60. hely között választottak ki, és ne adtam volna kérdés nélkül oda Adamsért – sőt még akár a 10. és 20. helyen kiválasztott újoncokat is idevehetjük. Az első két kör részemről így hibátlan lett, és jelen esetben úgy is ez fogja meghatározni a csapat közeljövőjét. Na de nézzük a többieket.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!