Connect with us

Draft

Minden más lesz – Browns draftértékelő

Az offseason legtöbb beszédtémát generáló sztorija kétségtelenül Deshaun Watson Brownsba igazolása volt. Mindenkinek megvan a véleménye Watson ügyéről, az ellenértékről, a teljesen garantált szerződésekről és természetesen Baker Mayfieldről is. Azonban a Watsonért adott ellenértékek miatt a draft már nem volt olyan izgalmas a Browns fanoknak, mert az első kört ki kellett hagyniuk és mivel a csapat tovább folytatta a money ballt, ezért a másodikat is. A zavarosban ellenben néha nehéz vadászni.

A csapat tehát az első körben nem választott, mert az a cetli a Houstonhoz került Watson ellenértéke gyanánt és itt is el lehet mondani azt, amit a Broncos esetében, hogy ezt aligha bánták meg. Egyrészt mert az teljesen biztos, hogy nem ebben a classban találták volna meg Mayfield utódját (és az erősségüket tekintve nem is a jövő éviben), másrészt pedig a kör közepén már nem volt talán kihagyhatatlan prospect számukra.

A második körben aztán választhattak volna, de ez a cetlijük megint csak Houstonba vándorolt, az ellenérték pedig egy harmadik és két negyedik körös cetli lett. Ezt a trade-et (is) a Browns nyerte, ebben a classban a második körben már tényleg nem volt akkora tehetség, hogy három jó választási lehetőségért feladják. Főleg ha arra gondolunk, hogy ez a Browns elég kevés kifejezetten nagy hiányposzttal rendelkezik.

3/68 Martin Emerson, CB, Mississippi State

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!