Connect with us

Draft

Túl korai 2023-as mock draft

Ilyen korán természetesen sem csapatsorrendet, sem pedig játékosokat nem érdemes jósolni, de a móka kedvéért hoztunk egy 2023-as mockot most nektek. Valószínűleg a játékosok harmada nem is jön ki a draftra, egy másik harmada kicsúszik az első körből, de kicsit lehet ismerkedni a jövő év jelenleg legjobbnak gondolt sztárjaival. Aztán majd az egyetemi szezon alatt úgyis jövünk a kötelező összefoglalókkal nektek. A draft sorrend a Super Bowl oddsok fordítottja.

1/1 Houston Texans
Bryce Young
QB, Alabama

Tudom tavaly Spencer Rattler és Sam Howell is volt 1/1. Higgyetek nekem, Young más szintet képvisel. És bár ő sem évtizedes tehetség mint Lawrence volt, őt már nem hagyhatja ki egy irányító hiányos csapat. Nehéz volt a döntés közte és Stroud között, de Young egy mozgékonyabb játékos, nem mellesleg fontos pillanatokban eddig nagyon higgadt tudott lenni.

1/2 Atlanta Falcons
Will Anderson
Edge, Alabama

Első elgondolásra itt egy QB volt, de egyrészt a Falcons lehetőséget adott Riddernek, másrészt pedig Will Anderson kérdés nélkül az egyetemi foci legjobb játékosa, olyan tehetség (vagy jobb) mint Chase Young vagy Nick Bosa volt. Az évek óta pass rusherért fohászkodó csapat kihúzza a class legjobb játékosát. Nem elég hogy atletikus és jó méretei vannak, de egy igazi ösztönlény, aki playmakingben mindenki felett áll.

1/3 Detroit Lions
C.J. Stroud
QB, Ohio State

Nem hiába nem húzott a Lions idén irányítót. A jövő évi classra tankolnak és szerencséjük is lesz, mert a két kiemelkedő egyike jut nekik. Stroud nagyon jól olvassa a játékot, nagyon pontos és már most elég jó a mechanikája. Az egyetlen negativum, hogy nem igazán mobilis.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!