Connect with us

Podcast

Triple Coverage #388: Power Ranking reakció (1-16. hely)

Legutóbb kibeszéltük a Power Rankingunk alsóházát, most pedig a felsőházé a főszerep. Ki az igazi contender és ki az, aki csak tetteti? Ki kapaszkodhat fel a középmezőnyből a legjobbak közé?

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2022-05-26 12:26

Mark Andrews-ról szó sem esett :)
Hajlamos mindenki elfelejteni, hogy a Ravens elkapószekciójába ő is beletartozik.
Top3 játékos mindenképp a posztján. Nyilván Hill jobb egyenlőre mint Bateman, de a Chiefs-nél nem hangzott el soha, hogy gyenge lenne az elkapósora, csak az, hogy nincs mélység. Nálunk ugyanez a szitu, van két jó elkapó (nyilván rohadt jó lenne, ha lenne 3-4)aztán meglátjuk.
Az nyilván tényszerű és igaz, hogy ha csak a WR csapatot nézzük, akkor bottom 10-es a gárda, de ha WR+TE egyben akkor szerintem simán középmezőny, ami elég lehet egy futásorientált csapatban… nem jó, de nem is tragikus. (pl ha Uzomah szintű lenne a TE akkor nyilván hatalmas probléma lenne a WR sor, de így szerintem menedzselhető)
Az, hogy a belső védőfal és a Cb sor problémás.. sry azt nem tudom komolyan venni.. a csapatok kb fele szeretne egy olyan Cb-t amiből nekünk kettő is van.. az IDL meg minőségre és mennyiségre is bőséggel elég, top 10 szint.

Ami tény:
Lb sor szar
WR sor szar (de az “elkapók már “csak” közepesek)
Passzsiettetés közepesnél rosszabb
támadófal vékony

én mondjuk 2. nak nem tettem volna magunkat, de ha nagyon fel kell sorolni azt, hogy kit érzek a Ravensnél erősebb csapatnak jelenleg, akkor is bajban lennék (önmagában nem hálás feladat ez a listaállítás). Inkább egy legfelső polcot gondolok, ahol a 3 NFC élcsapat mellett ott van a Bills, Chargers, és a Ravens (Chiefs hatalmas fekete ló…)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x