Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC South

A liga legerősebb csoportja után jöjjön talán az egyik leggyengébb. Itt már azért volt nehéz választani, mert nem túl acélosak a rosterek és több helyen bele lehet kötni a csapatokba.

Jacksonville Jaguars

A leggyengébb láncszem: elkapó sor

Tavaly elég sok gond volt a Jaguarsnál, ami egy 1/1-es gárdánál nem is túl nagy meglepetés. Ellenben alighanem a legnagyobb gondot sikerült megoldani azzal, hogy Urban Meyert eltávolítottak a csapattól. Trevor Lawrence nem feltétlenül tudta megmutatni, hogy miért is volt generációs tehetségnek kikiáltva, de ez nem is az ő hibája volt.

Éppen ezért gondolom hatalmas hibának, hogy az offseasonben nem akartak/tudtak hozni neki jobb társakat. A csúcsigazolás csak pénzben valósult meg azzal, hogy Christian Kirk teljesítményéhez képest aránytalan összegért lett idecsábítva, de elsőszámú elkapóként minimum kérdőjeles. Rajta kívül pedig van sok harmadrangú játékos, aki egy-egy mérkőzésre jó lehet, de hosszú távon nem lehet építeni rá. Marvin Jones egy jó iparos, Zay Jones egy örökös mély potenciál, Laviska Shenault egy gadget tehetség és lehetne még sorolni. Elhiszem, hogy nem könnyű sztárokat ide csábítani, de akkor legalább a drafton ne linebackereket húzzunk.

Miben lehet bízni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!