Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC West

Feltámasztjuk a leggyengébb láncszem című sorozatunkat, ahol minden csapat esetében megvizsgáljuk, hogy min bukhat el a menetelés, mi az amiben bízhatnak a csapat szurkolói és hol vannak még borús fellegek a roster körül. Kezdjük a liga legerősebbnek várt csoportjával.

Denver Broncos

A leggyengébb láncszem: a right tackle

A Broncosnál hosszú évek után végre nem kell egyértelműen az irányítókérdést hozni, ugyanis Russell Wilson érkezésével ez megoldottnak tűnik. Ne értse senki félre a dolgokat. Nem azt mondom, hogy Wilson színre lépésével rögtön Super Bowl vagy akár főcsoportdöntő esélyes a gárda, de az kétségtelen, hogy az irányítójátékkal kevesebb gond lesz mint az előző években.

A roster nagy része Wilson mellett is rendben van, legrosszabb esetben is inkább csak kérdéseket vethetünk fel, mint egyértelmű gyenge pontokat. Azonban van egy kulcsfontosságú kérdés, amin nagyon sok minden bukhat. Méghozzá a right tackle poszt betöltése. Egyrészt a Broncos évek óta szenved azzal, hogy találjon egy stabil játékost erre a posztra, másrészt pedig Wilson egész karrierje alatt szenvedett attól, hogy nincs előtte megfelelő védelem. A rosteren idén sincs tapasztalt, sokat bizonyított játékos, így marad a próbálgatás.

Elnézve a csoport többi tagjának a pass rusher duóit, kijelenthetjük, hogy ezen a ponton sok mehet el a Broncos számára.

Miben lehet bízni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!