Connect with us

Minden ami NFL

Mi lesz most Deshaun Watsonnal?

Szinte hétről hétre romlik a szexuális zaklatással vádolt Deshaun Watson megítélése és kilátásai: már 26 nő perli az irányítót, de állítólag száznál is több potenciális áldozata lehet. Ugyan a börtön egyelőre nem fenyegeti, de a profi pályafutása és a 230 millió dolláros fizetése veszélyben van, vagyis jó úton halad, hogy ő legyen az új Michael Vick. Mi lesz most Deshaun Watsonnal?

Az elmúlt két hétben négy nő nyújtott be polgári pert a Browns irányítója ellen, így már 26 nő vádolja Watsont szexuális zaklatással. Emellett volt állítólag egy olyan 17 hónapos periódus, amikor legalább 66 nőhöz ment el a QB masszázsra, úgyhogy az sem elképzelhetetlen, hogy további kereseteket nyújtanak be ellene, az ügy pedig a legoptimistább becslések szerint is elhúzódhat akár 2024-ig is, ami rossz hír az irányítónak és az érte a franchise jövőjét feláldozó Brownsnak is.

Hogyan jutottunk el idáig?

Watson a 2017-es draft 1/12-es cetlijével került a Houston Texanshoz és nagyon hamar a top 10 között találta magát. A második szezonjában már 11-5-tel végzett vele a gárda, majd 2019-ben is sikerült bejutni a rájátszásba, sőt még meccset is nyert vele a csapat. Nem is húzta az időt a Texans, az első adandó alkalommal hosszabbított az irányítóval – az ötödik éves opciója mellett Watson kapott egy 4 éves, 177,5 millió dolláros szerződést.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!