Connect with us

Hír

A Lions leigazolta az elkapó Devin Funchesst, hátha lehet belőle egy korrekt tight end

Devin Funchess nem tud kikopni a ligából, pedig effektíve három éve nem lépett már pályára. Ezúttal a Lions adott egy esélyt az elkapónak, hátha a hazai környezet (Michiganben nőtt fel és a Wolverinesben játszott az egyetemen) jó hatással lesz rá és lehet belőle egy korrekt tight endet faragni.

Funchess 2015-ben a Panthers második körös pickje volt. A 193 centi magas és 102 kilós elkapó 558 yardot és öt TD-t átlagolt szezononként, ami nem túl jó, de a 2017-ben jegyzett 840 yardja és nyolc TD-je miatt több csapat is látott benne potenciált. Miután 2019-ben lejárt a szerződése, egy évre aláírt a Coltshoz, ahol az első meccs után megsérült. Ezek után fogadta el a Packers ajánlatát, de a Covid miatt opt outolt, és bár emiatt a szerződése tolódott egy évvel, sérülés miatt tavaly sem tudott pályára lépni.

A Lionsnek van egy nagyon tehetséges tight endje TJ Hockenson személyében, mögötte viszont nem igazán van minőség, így egy jó holtszezonnal akár még lehet is esélye Funchessnek megragadni a rosteren.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!