Connect with us

Hír

Robert Quinn sincs ott a minitáborban, de lehet, hogy inkább elcseréli a Bears?

A mostani a kötelező táborokban való megjelenések és meg nem jelenések időszaka. Utóbbi kategóriába tartozik a Bears pass rushere, Robert Quinn, aki engedély nélkül nem vesz részt a csapat minitáborában, így pedig nagyjából 95 ezer dolláros büntetésre számíthat – írja Ian Rapoport. Érdekesebb azonban az a lehetőség, hogy a Bears akár el is cserélheti a játékost.

Már áprilisban is voltak erre vonatkozó pletykák, amik várhatóan most újra felélénkülnek. Quinn tavaly 18,5 sacket jegyzett, ezzel második volt a ligában TJ Watt mögött, ennek ellenére csak $12,8 milliót fog keresni idén ($13,9 milliót jövőre, $12,9 milliót két év múlva), ráadásul a szerződése hátralevő három évéből egyetlen cent sem garantált.

A Bears egyértelműen egy újjáépítés elején jár, így egy 32 éves pass rusher elcserélése egyáltalán nem lenne meglepő, főleg hogy már a 31 éves Khalil Macket is eladták. Quinn gyakorlatilag karrierévet tartott és okos dolog lenne az új vezetőségtől még akkor eladni, amikor várhatóan a legmagasabb az értéke.

A Bears $12,9 milliót spórolhatna ezzel a lépéssel, amivel a 2. legtöbb elkölthető helye lenne a sapkában. Ezt viszont minden bizonnyal áttolnák a következő évre, amikor már most is a legtöbb cap space-szel rendelkeznek – ekkor indul majd el igazán az újjáépítés. És persze a Quinnért kapott harmadik- vagy negyedik körös pick sem jönne rosszul.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!