Connect with us

Hír

A Browns és a Panthers még mindig tárgyal Baker Mayfieldről

A Panthers már régóta érdeklődik a Deshaun Watson miatt fölöslegessé vált Baker Mayfield iránt, de az idei draft második napján olyan hírek érkeztek, hogy megrekedtek a tárgyalások a Brownsszal, majd nem sokkal később a Carolina a jövő évi 3. körös pickjét feláldozva felcserélt a 137. helyről a 94.-re és kiválasztotta Matt Corralt. Ezt követően elég valószínűnek tűnt, hogy a Panthers már nem fog veterán irányítót szerezni, de a CBS Sports információi szerint még mindig kapcsolatban vannak a felek.

A Panthers Sam Darnolddal és Corrallal a fedélzeten nagyon nem áll jól QB-poszton, így érhető a Mayfield iránti érdeklődés. Ugyanakkor az áprilisi probléma továbbra is fennáll: Mayfield idén 18,8 millió dollárt keresne az ötödik éves opciójával, ami nem fér bele pénzügyileg Sam Darnold ugyanekkora opciója mellett. A Carolina tehát továbbra is azt szeretné, hogy a Browns vállalja át a korábbi 1/1-es fizetésének egy részét – a hírek szerint a Cleveland egyszer már nemet mondott arra, hogy 13-14 millió dollárt átvállal, de nem kizárt, hogy néhány kompromisszum után sikerül megegyezni még az edzőtáborok előtt.

Állítólag a Panthersnek most kicsit sürgősebbé vált ez a csere, mivel szeretnék, ha már a napokban kezdődő minitáborban ott lehetne Mayfield, hogy mielőbb beletanuljon a rendszerbe és kialakítsa a kapcsolatát a csapattársakkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!