Connect with us

Hír

A Browns és a Panthers még mindig tárgyal Baker Mayfieldről

A Panthers már régóta érdeklődik a Deshaun Watson miatt fölöslegessé vált Baker Mayfield iránt, de az idei draft második napján olyan hírek érkeztek, hogy megrekedtek a tárgyalások a Brownsszal, majd nem sokkal később a Carolina a jövő évi 3. körös pickjét feláldozva felcserélt a 137. helyről a 94.-re és kiválasztotta Matt Corralt. Ezt követően elég valószínűnek tűnt, hogy a Panthers már nem fog veterán irányítót szerezni, de a CBS Sports információi szerint még mindig kapcsolatban vannak a felek.

A Panthers Sam Darnolddal és Corrallal a fedélzeten nagyon nem áll jól QB-poszton, így érhető a Mayfield iránti érdeklődés. Ugyanakkor az áprilisi probléma továbbra is fennáll: Mayfield idén 18,8 millió dollárt keresne az ötödik éves opciójával, ami nem fér bele pénzügyileg Sam Darnold ugyanekkora opciója mellett. A Carolina tehát továbbra is azt szeretné, hogy a Browns vállalja át a korábbi 1/1-es fizetésének egy részét – a hírek szerint a Cleveland egyszer már nemet mondott arra, hogy 13-14 millió dollárt átvállal, de nem kizárt, hogy néhány kompromisszum után sikerül megegyezni még az edzőtáborok előtt.

Állítólag a Panthersnek most kicsit sürgősebbé vált ez a csere, mivel szeretnék, ha már a napokban kezdődő minitáborban ott lehetne Mayfield, hogy mielőbb beletanuljon a rendszerbe és kialakítsa a kapcsolatát a csapattársakkal.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-06-15 08:47

“A Panthers Sam Darnolddal és Corrallal a fedélzeten nagyon nem áll jól QB-poszton, …”

Hát Mayfielddel aztán hatalmasat nem lépnének előre. Talán a nagyon szót el lehetne hagyni a mondatból…

Antal Kovacs
Antal Kovacs
2022-06-15 07:30

“a Deshaun Watson miatt fölöslegessé vált Baker Mayfield iránt” – azért várjunk, mert lehet, hogy hamarosan épp Deshaun Watson miatt nem lesz fölösleges Mayfield…

Farubcek
Farubcek
2022-06-15 07:02

Ha a Panthers meglépi ezt a cserét, akkor azonnal megnyerik a 2022-es Teszkós Bears Trófeát.

– egy drága, de teljesen használhatatlan,
– egy újonc, az idén szinte biztosan, a jövőben csak valószínűleg használhatatlan,
– és még egy drága, aki szintén nem megoldás semmire hosszútávon, jövőre még jobban agyon kellene fizetni, de legalább láttuk már meccset nyerni

…irányító lesz a rosteren. És a legjobb az egészben: mind a háromért adtak/adnának pickeket! Mindezt egy második, egy harmadik, két negyedik, egy hatodik, plusz potenciálisan még egy harmadik (?) körért varázsolnák össze, elégetve 30+ miskát.

Ez már az a szintű balfaszkodás csapatépítés, amit a Michigan-tó partján sem láttak még. Pedig az sem semmi.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x