Connect with us

Hír

A Seahawks állítólag leigazolná Mayfieldet, ha a Browns kivágná

Még mindig Baker Mayfield sorsa az egyik legérdekesebb kérdés a nyárra. A Brownsnál feleslegessé vált, ráadásul menni is akar, ellenben a fizetése teljes mértékben garantált, így a csapatnak (pénzügyileg) nem éri meg kivágni, csak elcserélni. Cserélni viszont érthető módon nem akar senki a 18,8 millió dolláros fizetésével együtt, főleg úgy, hogy mindenki tudja, a Browns borzasztó alkupozícióban van.

Persze Clevelandben hangoztatják, hogy nem fogják kivágni – értelemszerűen ezt kell tenniük, hogy egy kis esély is legyen a trade-re –, pénzük is van a megtartására, azonban azzal egyelőre nem számolnak (vagy jól titkolják), hogy Mayfield bizony képes károkat okozni az öltözőben. A kötelező edzések hamarosan megkezdődnek (június 14-16 lesz az első kötelező minicamp), és minden bizonnyal az irányító részt fog ezeken venni, hogy ne kapjon pénzbírságot, de jó hangulatra és alázatos munkára érthető módon nem lehet számítani tőle – feszültségkeltésre annál inkább.

Mayfield jövőjével kapcsolatban leginkább két csapat merül fel: a Panthers és a Seahawks. Előbbivel voltak is tárgyalások, de a felek nem tudtak megegyezni a draft pick kompenzációban és ezzel párhuzamosan abban, hogy ki mennyit álljon az irányító szerződéséből. Elképzelhető, hogy még egyszer leülnek majd a felek tárgyalni, de egyelőre megakadt a történet.

A Seahawks cserélni biztosan nem akar Mayfieldért, nem akar pénzügyileg és draftszakilag sem fizetni érte jelentősebb értéket. Ellenben a cleveland.com információi szerint ha a Browns kivágná, akkor Seattle-ben szívesen leigazolnák. Ami érthető is annak fényében, hogy Geno Smith és Drew Lock küzd a kezdőért a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!