Connect with us

Hír

Michael Pittman: Matt Ryan oda teszi, ahová csak akarja

A 2020-as második körös elkapó, Michael Pittman idén már harmadik irányítójával vág neki az aktuális szezonnak (Philip Rivers 2020, Carson Wentz 2021, Matt Ryan 2022), és nagyon várja, hogy a Falcons korábbi QB-jától kapja el a labdákat az idei évben. Elsősorban a pontosságát dicsérte Ryannek a USA Todaynek adott interjújában.

“Matt oda teszi, ahová csak akarja. A labda csak úgy ott van, ahol kell lennie, úgyhogy csak meg kell fordulnom és el kell kapnom. Nagyon egyszerűvé teszi a dolgom.”

– mondta Pittman, aki később a Twitteren elismerte, hogy nem biztos, hogy a legjobb szavakat használta, de érti mindenki, mire gondolt.

A Coltsnak nem a WR-sora volt az erőssége az utóbbi években, de Pittman fejlődik és egy jó kis elkapóvá növi ki magát, amit jól mutat, hogy tavaly átlépte az 1000 yardos határt is. Idén is ő lehet Ryan első számú fegyvere, hiszen tavaly az azóta távozó Zach Pascal volt a második csapaton belül 384 yarddal, és csak a második körös újonc Alec Pierce érkezett erősítésnek.

Ryan pontosságát egyébként nemrég a főedző Frank Reich is méltatta, őrült jónak nevezte. Ez segíthet a WR-eknek abban, hogy elkapás után több yardot szerezzenek. Ha csak Pittmant nézzük, akkor tavaly 3,9 yardot szerzett átlagban elkapás után Wentz passzaiból, míg két éve Rivers társaságában 7,4 volt ez a szám.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!