Connect with us

Hír

Rashod Bateman készen áll a WR1 szerepre

A Ravens tavaly az első körben draftolta az elkapó Rashod Batemant, majd idén elcserélte az eddigi legjobb WR-ét, Marquise Brownt, ezzel pedig a másodéves játékos lett a csapat első számú receivere. Tavaly Bateman sérülésekkel bajlódott, így nem is tudott összeszokni Lamar Jacksonnal, majd mire pályára került, az irányító esett ki hamarosan. Így végül 515 yarddal és egy TD-vel zárta újonc évét, azonban ezeket akár meg is duplázhatja idén.

“Ez az a szerep, amit mindig is akartam, úgyhogy izgatott vagyok.”

– mondta Bateman a Baltimore Sunnak.

A csapat legjobb elkapó fegyvere, Mark Andrews is megdicsérte fiatal csapattársát.

“Rendkívül gyorsan üresre játssza magát a vonalon. Aztán megvan a gyorsulása, sebessége, amiről nem nagyon beszélnek az emberek. A második évére egyre jobb és jobb lesz, a határ a csillagos ég.”

A Ravens WR-sora nem a legimpozánsabb, hiszen Bateman mögött csak Devin Duvernay és James Proche van, így egyrészt Batemannek tényleg nagyot kell alakítania, másrészt várható még veterán elkapó érkezése.

Tavaly csapaton belül Marquise Brown volt a legproduktívabb a maga 91 elkapásával, 1008 yardjával és 8 TD-jével. Ezek a targetek azonban felszabadultak az idei évre, és ha Bateman le tud akasztani belőlük egy nagyobb százalékot (és miért ne tudna?), akkor nagyon jó szezon elé néz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!