Connect with us

Hír

DeAndre Hopkins vizsgálatot indított, hogy csökkentsék az eltiltását

Az NFL még májusban hat mérkőzésre eltiltotta a Cardinals ligaelit elkapóját, DeAndre Hopkinst tiltott szerek használata miatt. Az elkapó ugyanakkor kitart amellett, hogy véletlenül került a szervezetébe a tiltott anyag, és ezért felbérelt egy szakértői csapatot, hogy vizsgálják meg az eredményeket, hátha sikerül csökkenteni a büntetést.

“Teljesen természetes vagyok, még vitaminokat is alig szedek, kiegészítőket pedig soha nem használtam. Ennek ellenére a szervezetemben egy Ostarine nevű szer nyomait találták meg, de ez csak valami szennyeződés lehet. Nem tudom hogyan történt mindez, sokkoltak a teszteredmények, de a csapatommal folytatjuk a vizsgálatot és remélhetőleg sikerül majd egy kicsit csökkenteni az eltiltást”

– nyilatkozta az elkapó (via KPNX).

A háromszoros első csapatos All-Pro elkapó tavaly a szezon közel felét kihagyta sérülés miatt, így csak 572 yardig jutott, 2020-ban viszont 1407 yard és 6 TD került a neve mellé. Nagy szükség lenne rá, ugyanis a Cardinalsnak jelen állás szerint a Marquise Brown, AJ Green, Rondale Moore trióval kell kiállnia a szezon első hat meccsén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!