Connect with us

Hír

George Kittle arra számít, hogy a 49ers három héten belül hosszabbít Deebo Samuellel

Egyelőre úgy tűnik, hogy csak nagyon lassan haladnak a hosszabbítási tárgyalások a 49ers és a sztárelkapó Deebo Samuel között. A csapat ligaelit tight endje, George Kittle szerint ugyanakkor nem kell aggódni, a közeljövőben megszületik az egyezség.

“A 49ers eddig minden fontos szerződést – például az enyémet vagy Fred Warnerét – elintézett egy héttel a szezon kezdete előtt. Nincsenek konkrét információim, de arra tippelek, hogy három héten belül meg fognak egyezni”

– nyilatkozta a támadó (via 95.7 The Game).

Deebo Samuel pár hónapja bejelentette, hogy nem szeretne a továbbiakban a 49ers játékosa lenni, mivel Kyle Shanahan nem csak elkapóként, de futóként is nagyon gyakran használja. A 49ers meg is hallgatta az ajánlatokat, de egyik sem volt túl jó és most a hosszabbításon dolgoznak a felek. A csapat állítólag egy évi 25 millió dolláros szerződést ajánlott még tavasszal a tavaly 1770 total yardot és 14 TD-t szerző elkapónak, amit Samuel nem fogadott el az előbb említettek miatt.

Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy nem a dupla szerepkör, hanem a pénz a fő probléma. Samuel idén csak 4 millió dollárt keresne és például egy 4 éves, 100 milliós szerződéssel éves átlagban csak 20,8 millió dollárt vihetne haza a következő öt évben, ami konkrétan évi 7,2 millió dollárral kevesebb, mint amit Davante Adams kap a Raiderstől (Tyreek Hill 30 millió dolláros hosszabbítása átlagban csak 23,3 millió dollárt fizet, ami még így is jócskán több annál, mint amit Samuelnek ajánlottak).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!