Connect with us

Hír

George Kittle arra számít, hogy a 49ers három héten belül hosszabbít Deebo Samuellel

Egyelőre úgy tűnik, hogy csak nagyon lassan haladnak a hosszabbítási tárgyalások a 49ers és a sztárelkapó Deebo Samuel között. A csapat ligaelit tight endje, George Kittle szerint ugyanakkor nem kell aggódni, a közeljövőben megszületik az egyezség.

“A 49ers eddig minden fontos szerződést – például az enyémet vagy Fred Warnerét – elintézett egy héttel a szezon kezdete előtt. Nincsenek konkrét információim, de arra tippelek, hogy három héten belül meg fognak egyezni”

– nyilatkozta a támadó (via 95.7 The Game).

Deebo Samuel pár hónapja bejelentette, hogy nem szeretne a továbbiakban a 49ers játékosa lenni, mivel Kyle Shanahan nem csak elkapóként, de futóként is nagyon gyakran használja. A 49ers meg is hallgatta az ajánlatokat, de egyik sem volt túl jó és most a hosszabbításon dolgoznak a felek. A csapat állítólag egy évi 25 millió dolláros szerződést ajánlott még tavasszal a tavaly 1770 total yardot és 14 TD-t szerző elkapónak, amit Samuel nem fogadott el az előbb említettek miatt.

Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy nem a dupla szerepkör, hanem a pénz a fő probléma. Samuel idén csak 4 millió dollárt keresne és például egy 4 éves, 100 milliós szerződéssel éves átlagban csak 20,8 millió dollárt vihetne haza a következő öt évben, ami konkrétan évi 7,2 millió dollárral kevesebb, mint amit Davante Adams kap a Raiderstől (Tyreek Hill 30 millió dolláros hosszabbítása átlagban csak 23,3 millió dollárt fizet, ami még így is jócskán több annál, mint amit Samuelnek ajánlottak).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x