Connect with us

Hír

Pickett is aláírt, így minden első körös szerződés alatt

Épp ma reggel írtunk róla, hogy már csak Kenny Pickett nem írta alá újonc szerződését az idei első körös játékosok közül. Nos, rá sem kellett sokáig várni, ugyanis Adam Schefter információi szerint ez ma megtörtént. A szerződés egyébként négy évre szól és $14 milliót fog garantáltan megkeresni az irányító – plusz ott van az ötödik éves opciója a csapatnak.

A Steelers Pickett előtt nem választott az első körben irányítót Ben Roethlisberger óta, most az ő örökségét kellene továbbvinnie az újoncnak, azonban egyelőre csak a harmadik csapattal edz Mitch Trubisky és Mason Rudolph mögött. Annyi könnyebbsége mindenképp van másokhoz képest az akklimatizálódásban, hogy a Steelers edzőközpontja konkrétan ugyanabban az épületben van, mint a Pittsburgh egyetemé, ahová eddig járt.

Az ő aláírásával már csak 31 újonc nincs szerződés alatt, legtöbben a negyedik körből.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2 years ago

Ezt most nem értem. Ő volt az, aki a leginkább készen áll az NFL-re, még ha alacsony is a plafonja. Ráadásul az első kör az mégiscsak egy statement a vele kapcsolatos tervekről. Ehhez képest a tartalékcsapatos edzés, ráadásul Kacsa Rudi mögött több, mint meglepő.

d zoli
d zoli
Reply to  Farubcek
2 years ago

Ha nincs szerződés, akkor kutyasétáltatás a napi meló. A preseason lesz a mérvadó nem?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x