Connect with us

Hír

Justin Jefferson a Hall of Fame-et tűzte ki magának

Justin Jefferson a valaha volt egyik legjobb első két szezont tudhatja magának az NFL-ben, hiszen 196 elkapást, 3016 yardot és 17 TD-t jegyzett rövidke pályafutása során. A még mindig csak 23 éves elkapó már most a liga egyik legjobb játékosa, akinek még rengeteg cél lebeg a szeme előtt. Ennek a végső állomása Canton, azaz a Pro Football Hall of Fame.

“Nagyon sok mindent akarok még elérni, végtelen a lista. A végén pedig Hall of Famer akarok lenni. Addig persze még nagyon sok lépés van, még tanulnom kell, jobbnak kell lennem. Alig várom, hogy lássam, meddig juthatok. Még mindig csak a karrierem elején tartok, sok mindent tanulhatok még, sok mindent kell még csinálnom, hogy elérhessem a Hall of Famer státuszt.

– mondta Jefferson az NFL Networkön, és hozzátette, hogy idén még jobb számai lehetnek, ugyanis a támadósor már nem elsősorban a futásra fog építeni. Nagyon izgatott az új offense miatt, amit Kevin O’Connell hoz magával. De nem csak a támadófilozófiát, hanem a játékosok közérzetét is megváltoztatta az új főedző, máshogy áll hozzájuk, mint Mike Zimmer korábban – vélhetően jobban szót ért a fiatalabb játékosokkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!