Connect with us

Hír

Tyreek Hill halálos fenyegetéseket kapott, mert szerinte Tua pontosabb Mahomesnál

Tyreek Hill múlt héten szépen felkavarta az állóvizet az új podcastjével, ahol azt merte állítani, hogy Tua Tagovailoa pontosabb irányító, mint Patrick Mahomes (ami egyébként annyira nem elrugaszkodott kijelentés). Egyesek pedig ezt annyira a szívükre vették, hogy halálos fenyegetéseket küldtek az elkapónak – ezt maga Hill mondta el podcastje második adásában.

“Az összes közösségi médiás fiókomba érkeztek halálos fenyegetések. Úgy érzem, hogy sokan túlreagáltak indok nélkül. Nem értették, amit mondtam.”

A negatív hangok természetesen várhatóak voltak Hill állítása után, erre minden bizonnyal ő is számított, de a halálos fenyegetések azért tényleg a túlzás kategóriájába esnek.

Mahomes egyébként kissé meglepődött Hill megszólalásán, szerinte kicsit közrejátszott benne, hogy be akarta indítani az új podcastjét, de ettől még szereti korábbi csapattársát. Tyreek amúgy a mostani adásban azt mondta, hogy Mahomes “top2-es irányító a ligában, és nem ő a második”.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pamela
Pamela
2022-06-26 10:46

Wаtch mе masturbаtе оn webcam 💘 https://jpeg.ly/w_6R

csak ezt ne
csak ezt ne
2022-06-26 07:45

Azért ez már az imbecillis pszichopaták kora. Ők még nincsenek többségben, de vezetik a többséget elfoglaló csak simán hülyéket. Így eshet meg, hogy egy 20-ad rangú témában is az a természetes, hogy meg kellene ölni bárkit, aki nem a saját nézetrendszerünkbe illő (jelen esetben: Mahomes az isten) kijelentést tesz.

Könnyen meglehet, hogy pár év és ezeket konzekvensen meg is próbálják majd végrehajtani. Egy olyan országban, ahol minden ilyen majomnak lehetősége van mindehhez egy kisebb ország elfoglalásához is elég fegyvert is venni, nagyon kell vigyázni kinek lépsz a lábára.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x