Connect with us

Hír

Peyton Manning szerint Wilson és Ryan megszerzése is jó lépés volt új csapataiktól

Peyton Manning mindkét korábbi csapata új irányítóval vág neki a 2022-es idénynek: a Broncos Russell Wilsont, a Colts pedig Matt Ryant szerezte meg egy csere keretein belül. Bár a két QB közül egyértelműen előbbi jelenti a nagyobb előrelépést, a Hall of Famer irányító szerint mindkét gárda jól döntött.

“Mindkettőjükkel beszéltem a tárgyalások alatt és próbáltam a lehető legjobb információforrás lenni a számukra. Amikor kiderült, hogy a Falcons elcserélheti, akkor Matt a Colts iránt érdeklődött nálam és nekem azonnal tetszett a párosítást. Úgy gondoltam, hogy Indianapolis nagyszerű második fejezete lehetne Matt karrierjének, miközben a Colts is nagyon jól járna egy hozzá hasonló veterán vezérrel. Russell-lel ugyanez volt a helyzet. Denverben adott volt egy sikerre éhes csapat és itt volt az ideje, hogy a Broncos visszakerüljön oda, ahová tartozik, amiben Russell óriási segítség lesz”

– nyilatkozta Manning az éves Manning Passing Academyn.

A Broncos az 50. Super Bowl megnyerése, azaz Peyton Manning visszavonulása óta nem jutott be a rájátszásba, míg a Colts tavaly azért maradt le a PO-ról, mert nem tudta megverni Carson Wentz-cel az 1/1-es Jaguarst az utolsó fordulóban (bajnoki címet pedig szintén Manninggel nyert utoljára). Ideális esetben a rájátszás mindkét gárdának összejöhet, bár igazi bajnoki álmai a jobb kerettel és jobb irányítóval rendelkező Broncosnak lehetnek, még ha csoporton belül a Chargers és a Chiefs nem is lesz könnyű ellenfél.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!