Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase a tavalyinál is jobb évet vár magától

Ja’Marr Chase minden idők újonc szezonját produkálta tavaly, hiszen 81 elkapással, újonc-rekordot jelentő 1455 yarddal és 13 TD-vel zárt a Bengals színeiben – ezzel ki is érdemelt egy 23. helyet a top50-es listánkon. Azonban ő itt természetesen nem állna meg és idén még nagyobb célokat tűz ki. Ezeket a célokat egyébként ahogy tavaly, úgy idén is felírja a tükörre, hogy minden reggel ezeket lássa maga előtt.

“Nem árulom el mik ezek, de nem olyan nehezek. Kicsit többek, mint tavaly, elkapások, yardok. A TD-minimumomat még ki kell találnom. Majd az edzőtábor előtt megosztom a listám.”

– mondta Chase via TheAthletic.

Ritka az, hogy valaki ilyen jó számokat produkáljon, de még ritkább hogy ezt feljebb tudja tornászni egy évvel később. Chase korábbi csapattársának, Justin Jeffersonnak mondjuk sikerült, hiszen 20 elkapással, 216 yarddal és 3 TD-vel többet szerzett, mint a zseniális 1400 yardos rookie évében. Chase is valami hasonlóra készül.

“Tavaly csak kint voltam a pályán és futottam az útvonalakat, újra jól szórakoztam. Most megvannak a kis részletek is, hogyan készítsem elő a következő útvonalamat. Komfortosabban is érzem magam a támadósorban, talán többet is változtathatom majd a pozíciómat, ha olyanokat látunk a meccsfelvételeken. Úgy érzem, hogy ez mind egy jobb játékossá fog tenni idén.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!