Connect with us

Hír

Orlando Brown szerzett magának egy olyan ügynököt, aki még soha nem képviselt NFL-játékost

Pár napja írtunk arról, hogy a Chiefs nem tud a hosszabbításról tárgyalni Orlando Brownnal, mert a játékosnak nincs ügynöke. Most már ez a probléma megoldódott, ugyanis a falember felbérelte Michael Portnert, aki a Delta Sports Group alkalmazottja és Mike Garafolo információi szerint Brown az első NFL-játékos, akit valaha is képviselt.

Elsőre és másodikra is furcsának tűnik, hogy a támadó egy NFL-es berkekben újoncnak számító ügynököt nevezett ki, de állítólag ez volt a terv. Brown ugyanis nagyon szkeptikus a ligában bejáratott ügynökökkel kapcsolatban és egy olyan képviselőt akart magának, akinek nincsenek korábbi kapcsolatai és baráti viszonya a liga GM-eivel.

Ez még akár érthető is lenne, ha Brown szabadügynök lenne, de az ügynök nullás kapcsolati tőkéje eléggé irrelevánsnak tűnik egy tavaly első körbe kerülő, franchise tagelt falember esetében, aki konkrétan az összes adut a kezében tartja. Brown gyakorlatilag bármit kérhet a Chiefstől és egy ilyen helyzetben talán jobb lenne egy dörzsölt ügynökkel tárgyalóasztalhoz ülni, mint egy újonccal.

A feleknek július 15-ig van idejük megegyezni egy hosszú távú szerződésről. Ha nem sikerül, akkor Brown idén 16,66 millió dollárt fog keresni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x