Connect with us

Hír

A Dolphins egy első körös picket és 100 millió dollárt adott volna Sean Paytonért

Még mindig derülnek ki új részletek arról a sztoriról, hogy Tom Brady és Sean Payton együtt mentek volna idén a Miami Dolphins csapatához. Most épp arról a részéről, hogy mit adott volna a Dolphins a Saintsnek és a főedzőnek kompenzációként. A New Orleans egy első körös picket kapott volna a PFT információi szerint, Payton pedig egy rekordnak számító 100 milliós szerződést – a South Florida Sun-Sentinel szerint öt évre, a Sports Illustrated szerint négy évre.

A sztori ugyebár úgy nézett volna ki, hogy Brady bejelenti visszavonulását, kisebbségi tulajdonos lesz a Dolphinsnál, a Miami megszerzi Paytont, majd miután a Buccaneers szerez magának kezdő QB-t, Brady bejelenti, hogy visszatérne, így pedig a Bucs elcseréli a Dolphinshoz. Ezt húzta keresztbe Brian Flores keresete a franchise ellen, amiben többek közt azzal is vádolta a tulajdonos Stephen Rosst, hogy szabályokba ütköző módon próbálta Bradyt Miamiba csábítani korábban.

Az új részletek már csak azért is lehetnek érdekesek, mert ezek szerint Payton készen állt arra, hogy tovább edzősködjön. Ez pedig előrevetíti azt is, hogy jövőre ismét elő fog jönni ez a téma, a csapatok pedig sorban állhatnak a kegyeiért. Mivel szerződés alatt áll New Orleansban, így a Saints oldaláról is érdekes részlet, hogy várhatóan egy első kört (vagy akár többet is) kaphatnak Payton jogaiért.

Ez eggyel magyarázhatóbbá teszi az idei cseréjüket az Eaglesszel, amikor beáldoztak egy jövő évi első kört (meg egy 2024-es második- és egy idei harmadik kört) egy idei első körért – várhatóan azzal számoltak, hogy így is lesz jövőre egy első körös pickjük.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
1 year ago

Aha. Akkor ha ez igy le volt zsirozva, akkor valoszinu, hogy Ross vegul nem beszelt Bradyvel.
Belaba, valami hozzafuzni valo?

frankovics.andras
frankovics.andras
1 year ago

A Saints-nél úgy meglepődtek Payton kilépésén a kormány mögül, hogy ráestek a gázpedálra. 😃

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x